dinsdag 30 mei 2017

'Observaties' in 'Kampeerauto' no. 5

Niet geheel zonder trots wil ik hier even vermelden dat er in de 'Kampeerauto', het magazine van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club en met 41.000 leden de grootste van Europa!) een recensie staat van mijn boekje 'Observaties'.

Natuurlijk wil ik de NKC vanaf hier ontzettend bedanken! Ik hoop dat er zich nog meer leden gaan aansluiten bij deze fantastische vereniging die op alle fronten de belangen van iedere camperaar behartigt.

De recensie luidt als volgt:

https://www.nkc.nl/ "Wie reist, ziet veel mensen en heeft vaak tijd genoeg om ze te observeren en soms zelfs over ze te fantaseren. De medemens wordt zo snel in een hokje geplaatst, al kan de werkelijkheid soms heel anders blijken.
Helen Varras, pseudoniem van een NKC-lid, heeft twaalf camperverhalen geschreven en uitgegeven in het e-book 'Observaties'.
Ze zijn geheel ontsproten aan de fantasie van de schrijfster, maar vinden wel hun oorsprong in vele reizen met de camper door Europa. Zo nu en dan leidt dat tot voor camperaars herkenbare taferelen.
Een heerlijk boek om even bij weg te dromen."


Observaties, Helen Varras, Smashwords Edition, e-book, 4,50 Euro."

!!! Het boekje is ook verkrijgbaar bij Bol.com, Kobo en iBook (Apple) !!! De link naar het boekje vindt u aan de rechterkant in dit Blog.

Helen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten